21 napos Dánieli kihívás

Miért érdemes kipróbálni a Dánieli böjtöt?

A Dánieli böjt programot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető és kivitelezhető legyen. Sok pozitív visszajelzés érkezett már résztvevőinktől, ami megerősít bennünket abban, hogy ez a módszer valóban hatékony. Bízunk benne, hogy Te is hasznosnak fogod találni a programot. 

A letölthető anyagunkban minden napra részletes bibliai útmutatást kínálunk a lelki és szellemi megújulásod támogatására. Emellett a tanulmány végén megtalálható egy teljes, 21 napos étkezési terv receptekkel, amely segít megkönnyíteni a böjtölési időszakot. 

Amennyiben szeretnéd még intenzívebben megtapasztalni a böjt jótékony hatásait, javasoljuk az étkezések számának csökkentését napi háromról kettőre. Ebben az esetben kérjük, konzultálj először háziorvosoddal. Mint alternatívát, javasoljuk, hogy válaszd az étrendedben kizárólag a teljes kiőrlésű vajaskenyér és tea fogyasztását(tehát a 21 nap alatt semmi mást). Ez a megközelítés valóban nagyobb kihívást jelenthet, de kiváló lehetőséget nyújt az önmérséklet fejlesztésére és elősegíti a mélyebb lelki elköteleződést a böjt időszaka alatt.